1 / 2

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Fiskars

"Brasserie" ketaus keptuvė, 27 cm

Prekės kodas: 1018869

58,90 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

Ilgaamžė itin aukštos kokybės "Brasserie" linijos ketaus (špižiaus) keptuvė skirta maisto kepimui. Medinė rankena nekaista, o priešingoje pusėje esanti maža rankenėlė palengvina naudojimo procesą. Brasserie linijos gaminius galima naudoti ant visų viryklių tipų, įskaitant ir indukcines. Pagaminta Suomijoje. Suteikiama 2 metų garantija.

  • Ketaus keptuvė gali labai stipriai įkaisti ir išlaikyti karštį, taip gaunami geriausi kepimo rezultatai.
  • Porceliano emalis saugo keptuvę nuo rūdijimo. Ją taip pat lengviau prižiūrėti ir valyti.
  • Medinė rankena nekaista.
  • Keptuvė gali būti naudojama ant visų tipų viryklų, įskaitant ir indukcines virykles.

Priežiūros instrukcijos:

Plauti tik rankomis!

Prieš pirmą naudojimą nuimkite visas pakuotes ir etiketes. Indą plaukite rankomis karštame vandenyje, naudojant švelnų ploviklį bei kempinėlę ar įpratstą plastikinį šveitimo šepetį. Nenaudokite metalinių šveistukų ar kitų metalinių šveitimo įrankių, jie gali sugadinti viršutinį keptuvės sluoksnį. Kruopščiai išdžiovinkite be dangčio, padenkite plonu aliejau sluoksniu.

 

Išplaukite indą prieš pirmąjį naudojimą. · Visada derinkite indo dydį su kaitlentės kaitimo zona. · Nešildykite tuščių indų. · Venkite staigių temperatūros pokyčių. · Neperkaitinkite indo. · Nepalikite tuščių indų ant kaitlentės. · Po naudojimo išjunkite šilumą ir leiskite indui atvėsti prieš plovimą. · Po naudojimo indą išplaukite. · Nelaikykite maisto dengtose keptuvėse ar troškintuvuose. · Sandėliuodami nedėkite metalinių keptuvių, dangčių ar kitų daiktų su aštriais kraštais į indo vidų, kad jo nesubraižytų.

Specifikacijos

Galima plauti indaplovėje Ne
Diametras 27 cm
Linija Brasserie
Svoris 4,050 kg

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt

Panašios prekės

30 % Specialus pasiūlymas
Fiskars Hard Face keptuvė, 28 cm 48 € 68,90 € Pridėti į krepšelį