1 / 3

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Fiskars

Edge peilis duonai, 23 cm

Geležtės ilgis: 23 cm

Prekės kodas: 1003093

34,90 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

Tai ilgas, tvirtas Edge linijos peilis su dantytais ašmenimis. Lengvai pjauna kietą duonos plutelę. Speciali danga peilį padaro lengvai valomą, patvaresnį ir apsaugo nuo maisto prilipimo prie geležtės.

Fiskars "Edge" linija siūlo modernaus dizaino ir inovatyvių savybių peilių asortimentą, dėl kurio įrankį lengva plauti. Kūgiškai pagaląsti aukštos kokybės ašmenys aštrūs išlieka ilgiau. Peilius ypač lengva plauti dėl sklandaus perėjimo nuo rankenos į ašmenis, kas taip pat leidžia pjaustyti naudojant skirtingus pjaustymo stilius. Speciali danga ne tik padaro peilį lengvai valomą, patvaresnį ir apsaugo nuo maisto prilipimo prie geležtės, bet ir padaro juos patrauklesniais, suteikia elegantišką juodą užbaigimą.

 

Specifikacijos

Geležtės ilgis 23 cm
Kietumas HRC 53
Plienas Japoniškas nerūdijantis plienas
Galima plauti indaplovėje Taip
Peilių paskirtis Duonai
Linija Edge
Svoris 0,114 kg

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt

Panašios prekės