1 / 4

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Fiskars

"Functional Form" puodas padažams su ilga rankena 1,5 L

Tūris: 1,5 L

Prekės kodas: 1026576

45,90 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

Kuriant Functional Form virtuvės indus, daugiausia dėmesio buvo skiriama praktiškumui. Tai elegantiški, labai dailūs puodai ir keptuvės, kurie puikiai tiks bet kuriai šiuolaikiškai virtuvei. 

  • Itin patvarus nerūdijantis plienas 18/10
  • Vėsi rankena
  • Plokščias daugiafunkcis dangtis su tyliu silikoniniu kraštu, kurį galima dėti vieną ant kito.
  • Dvi vandens pylimo funkcijos bei garų ir virimo valdymas
  • Labai patvari plauti indaplovėje
  • Saugu naudoti orkaitėje iki 150 °C temperatūroje
  • Pagaminta Suomijoje

 

1,5 l puodas su ilga nekaistančia rankena ir stikliniu dangčiu. FUNCTIONAL FORM puode padažams lengva kasdien ruošti maistą. Iš nerūdijančio plieno 18/10 pagamintas puodas padažams greitai ir efektyviai įkaista ant visų viryklių. Rankena išlieka vėsi, ją saugu suimti. Plokščio dizaino dangtis turi dvi pylimo galimybes, su garų ir virimo valdymo funkcija, o dėl silikoninių kraštų jį galima tyliai uždėti ant troškintuvo. Grūdintas stiklas suteikia galimybę saugiai stebėti maistą. FUNCTIONAL FORM virtuvės indus galima sudėti vieną į kitą, kad būtų patogiau laikyti taupant vietą. Be to, juos paprasta valyti dėl patvarumo plaunant indaplovėje ir saugu naudoti orkaitėje iki 150 °C temperatūroje

 

 

Išplaukite indą prieš pirmąjį naudojimą. · Visada derinkite indo dydį su kaitlentės kaitimo zona. · Nešildykite tuščių indų. · Venkite staigių temperatūros pokyčių. · Neperkaitinkite indo. · Nepalikite tuščių indų ant kaitlentės. · Po naudojimo išjunkite šilumą ir leiskite indui atvėsti prieš plovimą. · Po naudojimo indą išplaukite. · Nelaikykite maisto dengtose keptuvėse ar troškintuvuose. · Sandėliuodami nedėkite metalinių keptuvių, dangčių ar kitų daiktų su aštriais kraštais į indo vidų, kad jo nesubraižytų.

Specifikacijos

Plienas Nerūdijantis plienas
Galima plauti indaplovėje Taip
Tūris 1,5 L
Diametras 13 cm
Linija Functional Form
Svoris 0,868 kg

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt