1 / 2

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Milwaukee

Gręžimo karūna deimantinė 1/4, 10mm

Skersmuo: 10 mm

Tvirtinimas: 1/4" šešiakampis

Prekės kodas: 49560509

38,75 € Laikinai neturime

Aprašymas

Deimantiniai grąžtai ir karūnos skirti skylėms ypač kietose medžiagose, tokiose kaip keraminių / keraminio granito / akmens masės plytelės, ketus ar stiklo pluoštas, pjauti. Šie grąžtai ir karūnos užtikrina ilgaamžiškumą ir greitą pjovimą net ir sunkiausiose medžiagose. Galima naudoti su kampiniais šlifuokliais, naudojant atitinkamą adapterį arba su gręžtuvą.
Minimalus aušinimas vandeniu: norint ataušinti grąžtus ir karūnas, nebūtina nuolatinė vandens srovė. Prieš pradėdami pjauti, tiesiog panardinkite juos į vandenį, o pjaudami – kas 5 sekundes, kad užtikrintumėte optimalų veikimą.
Visada švarios skylės: išgręžiamos tikslios skylės be jokių subraižymų.
Didelis ilgaamžiškumas dėl aukštos kokybės deimanto ir rišamosios medžiagos bei korpuso iš patvaraus lydinio, atsparaus sulenkimams.
Lengvai pašalinamos išpjovos dėl kelių išmetimo angų.
Paprasta keisti karūnas: paslenkamos karūnėlių išmetimo angos, kad galėtumėte lengviau ištraukti sunkiai nuimamas karūnėles.
Universalu: galima naudoti su kampiniu šlifuokliu arba naudojant specialų adapterį - su drele.

Specifikacijos

Skersmuo 10 mm
Tvirtinimas 1/4" šešiakampis
Metalo tipas Deimantinis

Papildomą informaciją suteiks

MILWAUKEE | MAKITA  grupės vadovas

Ramūnas Venckevičius
Tel. +370 700 71010
El. paštas ramunas@ginalas.lt

MILWAUKEE | MAKITA vadybininkas

Kęstutis Juškevičius
Tel. +370 700 71010 
El. paštas kestutis@ginalas.lt