1 / 3

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Fiskars

Hard Face puodas 3,5 L / 22 cm su dangčiu

Tūris: 3,5 L

Prekės kodas: 1052227

89,90 € Laikinai neturime

Aprašymas

  • Aliuminio puodas intensyviam naudojimui;
  • Patvariausia Hardtec Superior+™ nelimpanti danga;
  • Išmanus tylus silikoninis dangtis su skysčio nupylimo funkcija;
  • Itin storas pagrindas veiksmingai ir tolygiai paskirsto karštį;
  • Energiją taupantis pagrindas įkaista 50% greičiau ir sutaupo 30% naudojant ant keraminės kaitlentės;
  • Tinka naudoti ant visų kaitlenčių, įskaitant indukcines;
  • Pagaminta Suomijoje.

Hard Face skirta naudoti intensyviam naudojimui kasdien. Puodas, storu aliuminio pagrindu, skirtas intensyviam naudojimui. Hardtec Superior+™ nelimpanti danga dabar be PFAS bei PFOA ir patvaresnė nei bet kada anksčiau. Bakelito rankenos gaminimo metu neįkaista ir yra patogios paimti. Itin storas pagrindas veiksmingai ir tolygiai paskirsto karštį. Energiją taupantis pagrindas įkaista 50% greičiau ir sutaupo 30% keraminių kaitviečių energijos, tačiau tinka visoms viryklėms, įskaitant indukcines. Išmanus silikoninis dangtis su skysčio nupylimo funkcija. Galima plauti indaplovėje, pagaminta Suomijoje.

 

Išplaukite indą prieš pirmąjį naudojimą. · Visada derinkite indo dydį su kaitlentės kaitimo zona. · Nešildykite tuščių indų. · Venkite staigių temperatūros pokyčių. · Neperkaitinkite indo. · Nepalikite tuščių indų ant kaitlentės. · Po naudojimo išjunkite šilumą ir leiskite indui atvėsti prieš plovimą. · Po naudojimo indą išplaukite. · Nelaikykite maisto dengtose keptuvėse ar troškintuvuose. · Sandėliuodami nedėkite metalinių keptuvių, dangčių ar kitų daiktų su aštriais kraštais į indo vidų, kad jo nesubraižytų.

Specifikacijos

Galima plauti indaplovėje Taip
Tūris 3,5 L
Diametras 22 cm
Linija Hard Face
Svoris 1,8 kg

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt