1 / 2

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

20 %
Gerber

Kirvis ir pjūklelis Gerber Gator Combo AXE II

Kirvio paskirtis: Stovyklavimo

Prekės kodas: 22-41420

72,80 € 91 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

Universalus turistinis kirvis su pjūkleliu Gerber Gator Combo.

Gerber kirviai tai ergonomiški, puikiai subalansuoti kirviai, tinkantis kapoti ir skaldyti. Šie kirviai turi unikalią konstrukciją - rankena įlieta į ašmenis. Tokia konstrukcija neleidžia lūžti kirviui smūgio metu. Ašmenys pagamintos iš aukštos kokybės užgrūdinto plieno, kas garantuoja lengvą galandinimą ir maksimalų ilgaamžiškumą. Lengvas ir patvarus FiberComp™ kotas sumažina nuovargį, o kirvis iš esmės tampa nesulaužomas. Kirviai atsparus drėgmei, sausrai ir šalčiui. Šio kirvio išskirtinumas tas jog į kotą įsideda medžio pjūklelis, tad visada turėsite du įrankius viename.

Nedidelis kompaktiškas pjūklelis medienai. Aukštos kokybės aštrūs ašmenys užtikrina greitą bei efektyvų medienos pjovimą. Ergonomiška neslidi rankena pagaminta iš tvirto ir lengvo polipropileno.

Kirvis komplektuojamas su plastikiniu dėklu patogiam ir saugiam transportavimui, bei saugojimui.

Specifikacijos

Kirvio paskirtis Stovyklavimo

Papildomą informaciją suteiks

GERBER vadybininkas

Gediminas Kutulis
Tel. +370 700 71010
El. paštas gediminas@ginalas.lt