1 / 4

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

25 %
Fiskars

Light šakė

Plotis: 18 cm

Prekės kodas: 1019603

26,25 € 35 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

  • Lengvos šakės, skirtos dirvai purenti ir apversti, derliui nuimti ir kompostuoti. 
  • Dėl lengvo aliuminio karkaso ir mažesnio dydžio lengva ir patogu naudoti visiems sodininkams ankštose erdvėse ir mažuose virtuvės darželiuose.
  • Turi D formos rankeną, kad būtų patogu naudoti, ir minkštą suėmimo dalį, kad apsaugotų nuo šalčio. 

Lengvos ir patogios augalų sodinimo darbams skirtos šakės „Light Planting“ tinka nedideliems dirvos purenimo darbams, kai sodo dirva minkšta arba vidutinio minkštumo. Šį lengvą, mažesnį įrankį iš aliuminio paprasta ir patogu naudoti visiems sodininkams net ankštuose ir mažuose soduose. Įrankio antgalis pagamintas iš grūdinto boro plieno, kad būtų atsparesnis. D formos rankeną patogu suimti, be to, patogu laikyti už jos pakabinus, kai įrankis nenaudojamas. Įrankio aliuminio koto suėmimo dalis minkšta, kad apsaugotų rankas nuo šalčio. Įrankio spalva – pilkšvai baltos ir smėlingo molio atspalvių derinys. „Light“ įrankiai netinka, jei dirva kieta ir uolėta.

Specifikacijos

Ilgis 105 cm
Plotis 18 cm
Linija Light
Svoris 1,1 kg

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt

Panašios prekės