Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

20 %
Fiskars

Micro Tip lenktas kirpiklis SP160

Prekės kodas: 1063325

12,80 € 16 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

  • Išlenkti „Fiskars Trim-Curved Micro-Tip Snips“ peiliukai pagerina pasiekiamumą ir idealiai tinka sudėtingiems kirpimams;
  • Tiksli, Micro-Tip ašmenų konstrukcija nukerpa iki pat galiuko, kad būtų švarūs ir sveiki pjūviai;
  • Visiškai grūdinto, tiksliai šlifuoto plieno ašmenys išlieka aštrūs net ir intensyviai naudojant;
  • Paprasta, išardoma konstrukcija leidžia lengvai valyti.

Išlenkti „Fiskars Trim-Curved Micro-Tip Snips“ peiliukai pagerina pasiekiamumą ir tikslumą, todėl puikiai tinka sudėtingoms kirpimo, formavimo ir pjovimo užduotims atlikti, kurios yra būtinos norint skatinti sveiką augalų augimą. Tikslūs „Micro-Tip“ peiliukai nukerpa iki pat galo, kad būtų švarūs ir sveiki pjūviai ankštose vietose. O visiškai grūdinti, nerūdijančio plieno peiliukai su tiksliai šlifuotu kraštu išlieka aštrūs net ir intensyviai naudojant. Paprasta, išardoma konstrukcija leidžia lengvai nuvalyti ir pašalinti nešvarumus, šiukšles ir lipnią dervą nuo ašmenų. Easy Action(TM) spyruoklė švelniai atidaro ašmenis po kiekvieno pjovimo, kad sumažintų nuovargį, o rankenos padengtos Softgrip danga padidina komfortą ir užtikrina komfortišką įrankio valdymą. Be to, lengvai nuspaudžiamas užraktas ir apvalkalas apsaugo ašmenis transportavimo ir sandėliavimo metu. „Red Dot“ apdovanojimo „Geriausias iš geriausių 2019“ nugalėtojas.

Specifikacijos

Ilgis 24 cm
Linija Solid
Svoris 75 kg

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt

Panašios prekės