Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Gerber

Multirinkinys Gerber Center - Drive

Prekės kodas: 31-003613

193 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

Tai naujasis Gerber Center - Drive kūrinys kuriame sujungtos tradicinės multirinkinių funkcijos su naujomis savybėmis kurios siūlo bekompromisį našumą ir revoliucinį dizainą.

Gerber Center - Drive multirinkinys išskirtinai turi ilgą magnetinį centruotą atsuktuvą ir 30% ( 8,25 cm ) ilgesnį išorinį peilį. Dėka ilgo, centruoto atsuktuvo gauname didžiausią sukomo jėgą, o lengvai keičiami universalūs antgaliukai išplečia įrankio panaudojimo galimybes. Gerber Center - Drive pasižymi išsiskirtinai patogiu ir greitu išskleidimu ( paruošimu darbui ), jis išskleidžiamas nykščio pastūmimu arbu vienos rankos lengvu mostu. Įrankis turi vielos kirpiklį su pasukamais volframo karbido ašmenimis, o pagrindiniai įrankiai ( peilis ir atsuktuvas ) pasiekiami neišlanksčius multirinkinio. Visi atlenkiami įrankiai patikimai fiksuojami Saf.T.Plus užraktu, taip užtikrinamas saugus naudojimas.

Gerber Center - Drive komplektuojamas su aukštos kokybės nailoniniu dėklu, dėklo tvirtinamas ant diržo gali būti tiek horizontalus tiek vertikalus.

Gerber Center - Drive įvertins kiekvienas ieškantis tik geriausio.

Specifikacijos

Svoris 270 g
Butelių atidarytuvas Taip
Ilgis išskleisto 16,8 cm
Ilgis sulenkto (sustumto) 12 cm
Komplekte - peilis Taip
Komplekte - replės Taip
Konservų atidarytuvas Taip
Kryžminis atsuktuvas Taip
Mažas plokščias atsuktuvas Taip
Dildė Taip
Didelis plokščias atsuktuvas Taip

Papildomą informaciją suteiks

GERBER vadybininkas

Gediminas Kutulis
Tel. +370 700 71010
El. paštas gediminas@ginalas.lt