Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

20 %
Gerber

Multirinkinys Gerber MP 600 Bladeless

Prekės kodas: 30-000952

128 € 160 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

Taktinis vienu rankos mostu išskleidžiamas multirinkinys Gerber MP 600 Bladeless.

Gerber MP 600 Bladeless itin tvirtas daugiafunkcinis įrankis pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno tačiau turintis visas reikiamas funkcijas. Padengtas  titano nitrido danga suteikia įrankiui savitą išvaizdą bei suteikia papildomą apsaugą nuo oksidacijos. Dėka esamų funkcijų funkcionalumo bei išskirtinai turintis vielos kirpiklį su keičiamais volframo karbido ašmenimis šis modelis labai paplites tarp teisėsaugos pareigūnų. Visi atlenkiami įrankiai patikimai fiksuojami Saf.T.Plus užraktu, taip užtikrinamas saugus naudojimas. Gerber MP 600 Bladeless  komplektuojamas su nailoniniu dėklu nešiojimui ant diržo.

Šis įrankio modelis išsiskiria iš savo konkurentų išskirtinai patogiu ir greitu išskleidimu ( paruošimu darbui ), jis išskleidžiamas vienu lengvu rankos mostu.

Gerber MP 600 Bladeless įvertins kiekvienas ieškantis tik geriausio.

Specifikacijos

Svoris 250 g
Butelių atidarytuvas Taip
Komplekte - replės Taip
Komplekte - žirklutės Taip
Konservų atidarytuvas Taip
Kryžminis atsuktuvas Taip
Mažas plokščias atsuktuvas Taip
Pjūklelis Taip
Vidutinis plokščias atsuktuvas Taip
Dildė Taip
Didelis plokščias atsuktuvas Taip

Papildomą informaciją suteiks

GERBER vadybininkas

Gediminas Kutulis
Tel. +370 700 71010
El. paštas gediminas@ginalas.lt