Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Fiskars

Norden ketaus keptuvė, 26 cm

Prekės kodas: 1026569

159 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

  • Nuimama medinė rankena iš suomiško beržo
  • Ketaus keptuvė tinkama naudoti itin aukštoje temperatūroje, ji tolygiai paskirsto ir išlaiko karštį, tinka troškinimui.
  • Unikalus „Thermium ™“ mineralinis apdrorojimas suteikia keptuvei geresnes natūralias nelipnumo savybes net ir labai aukštoje temperatūroje.
  • Lengva priežiūra ir valymas, nerūdija, nereikalingas papildomas paruošimas.
  • „Norden“ keptuves galima naudoti orkaitėje, svarbu nuimti medinę rankeną.
  • Visi „Norden“ produktai yra gaminami Suomijoje, ypatingą dėmesį skiriant detalėms ir kokybei.
  • „Norden“ derina nesenstantį Šiaurės šalių dizainą ir novatorišką funkcionalumą.

Norden ketaus 26 centimetrų diametro keptuvė dar patogesniam jūsų maisto ruošimui! Šiaurietiško bei išskirtinio dizaino keptuvė yra itin aukštos kokybės. Jos vidų dengia unikali nelimpanti "Thermium" danga. Galima naudoti ant visų viryklių tipų, taip pat ir orkaitėje. Tereikia nuimti visas medines dalis. Keptuvė pagaminta Suomijoje. Suteikiama 2 metų garantija. Plauti tik rankomis.

 

Išplaukite indą prieš pirmąjį naudojimą. · Visada derinkite indo dydį su kaitlentės kaitimo zona. · Nešildykite tuščių indų. · Venkite staigių temperatūros pokyčių. · Neperkaitinkite indo. · Nepalikite tuščių indų ant kaitlentės. · Po naudojimo išjunkite šilumą ir leiskite indui atvėsti prieš plovimą. · Po naudojimo indą išplaukite. · Nelaikykite maisto dengtose keptuvėse ar troškintuvuose. · Sandėliuodami nedėkite metalinių keptuvių, dangčių ar kitų daiktų su aštriais kraštais į indo vidų, kad jo nesubraižytų.

Specifikacijos

Galima plauti indaplovėje Ne
Diametras 26 cm
Linija Norden
Svoris 3,022 kg

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt

Panašios prekės

60 % Specialus pasiūlymas
Fiskars Vaikiškos žirklės First 4 € 9,90 € Pridėti į krepšelį