Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Fiskars

Norden peilis mėsai

Geležtės ilgis: 21,1 cm

Prekės kodas: 1026422

139 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

  • Aukštos kokybės 1.4116 nerūdijančio plieno ašmenys su chromu, molibdenu ir vanadžiu, kad būtų užtikrintas puikus ir ilgalaikis pjovimo našumas. HRC 56.
  • Medinė rankena iš suomiško beržo.
  • Serijinis numeris ant kiekvieno gaminio.
  • Maksimalus aštrumas dar labiau sustiprinamas optimaliu 26+/-2 galandinimo kampu.
  • Suderinus tradicinį suomišką peilių gamybos būdą “puukko” su geriausiomis medžiagomis ir galandinimu, užtikrinamas aukščiausias patvarumas ir našumas. Tai pjaustant leidžia atskleisti ingredienų tekstūras.
  • Geležtė įtvirtinta per visą peilio rankeną.

Itin aukštos kokybės skandinaviško dizaino Norden linijos didelis mėsos pjaustymo peilis sukurtas naudoti tiek kasdieniam darbui, tiek profesionaliam naudojimui. Kuriant šios linijos peilius, didelis dėmesys sutelktas į kokybę, ergonomiką ir dizainą. Peilio ašmenys pagaminti iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, kuris išlaiko peilio ašmenų aštrumą ypač ilgai. Rankena pagaminta iš suomiško beržo, pasitelkiant senąsias skandinavų tradicijas, todėl peilis ypač patogus ir ergonomiškas naudoti kasdien. Idealiai išlaikytas svorio balansas tarp peilio ašmenų ir rankenos dar patogesniam darbui Jūsų virtuvėje. Pagaminta Suomijoje. Suteikiama 25 metų garantija.

Specifikacijos

Geležtės ilgis 21,1 cm
Kietumas HRC 56
Plienas Vokiškas nerūdijantis plienas
Galima plauti indaplovėje Ne
Peilių paskirtis Mėsai
Linija Norden
Svoris 0,190 kg

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt

Panašios prekės