Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Milwaukee

Pakopinis grąžtas Ø 4-20 mm

Plotis: 4-20 mm

Prekės kodas: 48899320

66,82 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

Pakopiniai grąžtai idealiai tinka gręžti šias medžiagas: - Juodųjų ir spalvotųjų metalų lakštams, profiliams ir vamzdžiams. - Variui, žalvariui ir aliuminiui. - Nerūdijančiajam plienui. - Plastikui. - Didžiausias medžiagos storis 4 mm. - Kad įrankis tarnautų ilgai, rekomenduojame naudoti aušinimo skystį.

Amatai: - Elektra: plokščių ir spintelių gręžimas montuojant kabelius. - Santechnikos darbai / ŠVOK: skylės priėjimui prie vamzdynų ir montavimui. - Metalo darbai / gamyba: įvairių dydžių skylės ir jų didinimas. - Automobilių tvarkymo darbai: skylės laidų montavimui (mobiliesiems telefonams, antenoms, elektros laidų permontavimas). - Priežiūros ir remonto darbai: įvairios paskirties ir dydžio skylėms bei skylių didinimui.

Pakopinių grąžtų privalumai lyginant su įprastais grąžtais: - Vienu grąžtu galima išgręžti įvairaus dydžio skyles – atlikite daugiau, o nešiokitės mažiau! - Geriausias pasirinkimas norint paplatinti esamas skyles. - Patvaresni už sraigtinius grąžtus, stora šerdis nelūžta. - Tikslesni ir mažiau slidinėja, galiukas iškart pradeda gręžti vos priglaudus. - Švarios skylės be atplaišų, reikia mažiau platinti. - Gręžiamas plastikas neskyla ir netrupa.

Milwaukee® privalumai

Pirminis gręžimas, gręžimas, valymas – viskas vienu metu

Greitai įsirėšiantį galiuką lengviau centruoti – grąžtas mažiau slidinėja ir leidžia greičiau išgręžti, medžiagoje nereikia įmušti duobutės ar padaryti pirminės skylės.

Specialios formos galiukas ir pakopos leidžia išvengti grąžto užsikirtimo – mažesnė rizika, kad grąžtas užstrigs naudojant greitus belaidžius įrankius, taip pat apsaugo gręžiamą medžiagą nuo deformacijų.

Optimaliai išgaląsti 2 grioveliai leidžia gręžti 2 kartus greičiau ir lygiau.

Pagaminti iš pagal užsakymą suprojektuoto plieno su juoda oksido danga tarnauja 4 kartus ilgiau.

Puikiai tinka naudoti su greitais belaidžiais grąžtais.

Lazeriu išgraviruoti dydžio ženklai puikiai matytis ilgą laiką.

Kiekviena pakopa specialiai pagaląsta, kad gręžtų ir automatiškai valytų.

Kotas su 3 plokštumomis įsistato tvirtai ir griebtuve neslidinėja bei užtikrina geriausią sukimo momento perdavimą.

Specifikacijos

Plotis 4-20 mm
Darbinis ilgis 65 mm
Metalo tipas HSS

Papildomą informaciją suteiks

MILWAUKEE | MAKITA  grupės vadovas

Ramūnas Venckevičius
Tel. +370 700 71010
El. paštas ramunas@ginalas.lt

MILWAUKEE | MAKITA vadybininkas

Kęstutis Juškevičius
Tel. +370 700 71010 
El. paštas kestutis@ginalas.lt