1 / 4

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Gerber

Peilis Gerber Edict

Prekės kodas: 30-001020

113 € Laikinai neturime

Aprašymas

Taktinis lenktinis peilis Gerber Edict.

Keturis dešimtmečius kuriant taktinius peilius Gerber įmonė sukaupė begalią žinių apie tokių produktų naudotojus bei jų išskirtinius poreikius. 

Edict peilis turi tanto formos ašmenis pagamintus iš 154CM plieno, o juoda keramikos ašmenų danga užtikrina puikią apsaugą nuo korozijos ir sumažina atspindinčių paviršių. Tanto formos peilio smaigalys suteikia puikias dūrimo galimybes. Rankena pagaminta iš stiklo pluošto plastiko su neslystančia Softgrip  balistinės gumos danga, kuri užtikrina tvirtą sukibimą su ranka net esant drėgnoms sąlygoms. Geležtė lengvai atlenkiama viena ranka ir patikimai fiksuojama, per ilga laiką ištobulintu užraktu. Peilis turi kišeninį laikiklį („klipsą“) kuris pagamintas iš nerūdijančio plieno.

Peilis Gerber Edict kaip ir visi kariniai - taktiniai produktai, gaminami JAV Portlande, Oregono valstijoje.

Specifikacijos

Bendras ilgis, cm 21,59 cm
Geležtės atlenkimas viena ranka Taip
Geležtės ilgis, cm 9,1 cm
Geležtės padengimas Taip
Geležtės užraktas Taip
Prisegimas prie diržo Taip
Skylė virvutei Taip
Svoris 102 g
Plieno markė 154 CM

Papildomą informaciją suteiks

GERBER vadybininkas

Gediminas Kutulis
Tel. +370 700 71010
El. paštas gediminas@ginalas.lt

Panašios prekės