Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Gerber

Peilis Gerber Prodigy Serrated

Prekės kodas: 22-01121

136 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

Tvirtas taktinis peilis Gerber Prodigy.

Peilis Gerber Prodigy - tai mažasis Gerber LMF II Infantry peilio brolis kurį suprojektavo pats Gerber's Jeff Freeman.

Tai tvirtas ir ilgaamžis peilis sukurtas profesionaliam kasdieniam naudojimui. Puikiai tinka medžiotojams, aktyviems iškylautojams ir panašiai. Klasikinis kariškas peilis. Peilis pagamintas iš 420HC plieno su juodos keramikos danga. Ši danga peiliui suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos, panaikina blizgesį ir priduoda geležtei papildomo slidumo, kurio dėka peilis lengviau slysta per pjaunamą medžiagą. Rankena pagaminta iš stiklo pluošto plastiko su neslystančia Softgrip  balistinės gumos danga. Softgrip danda užtikrina tvirtą sukibimą su ranka bet kokiomis sąlygoms. Metalinis smaigalys rankenos gale skirtas daužti stiklui ar pramušti kitokį kietą paviršių.

Peilis komplektuojamas su moduliniu dėklu pagamintu balistinio nailono ir cordura audinio kuris dengtas gumuotu plastiku. Šis peilio dėklas turi galimybę būti tvirtinamas ant standartinio diržo vertikaliai bei turi Molle sistemai skirtą prijungimą. Į komplektą pridedamas dirželis skirtas peilio tvirtinimui prie kojos.

Gerber Prodigy kaip ir visi kariniai - taktiniai produktai, gaminami JAV Portlande, Oregono valstijoje.

Gerber Prodigy įvertins kiekvienas ieškantis tinkamo ne tik kasdieniam nešiojimui, bet ir rimtam naudojimui.

Specifikacijos

Bendras ilgis, cm 24,8 cm
Dantyti ašmenys Taip
Geležtės ilgis, cm 12 cm
Geležtės padengimas Taip
Gumuota rankena Taip
Skylė virvutei Taip
Svoris 240 g
Dėklas Taip
Plieno markė 420 HC

Papildomą informaciją suteiks

GERBER vadybininkas

Gediminas Kutulis
Tel. +370 700 71010
El. paštas gediminas@ginalas.lt

Panašios prekės