Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

TOP
Gerber

Peilis Gerber Strongarm Coyote FE dantytais ašmenimis

Prekės kodas: 31-003655

137 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

Taktinis peilis lygiais ašmenimis Gerber Strongarm Coyote FE dantytais ašmenimis.

Pilnas aprašymas:

Tai tvirtas ir ilgaamžis peilis sukurtas profesionaliam kasdieniam naudojimui. Puikiai tinka medžiotojams, aktyviems iškylautojams ir pan. Peilis pagamintas iš 420HC plieno su juodos keramikos danga. Ši danga peiliui suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos, panaikina blizgesį ir priduoda geležtei papildomo slidumo, kurio dėka peilis lengviau slysta per pjaunamą medžiagą. Rankena pagaminta iš stiklo pluošto plastiko su neslystančia Softgrip  balistinės gumos danga. Softgrip danda užtikrina tvirtą sukibimą su ranka bet kokiomis sąlygoms. Metalinis smaigalys rankenos gale skirtas daužti stiklui ar pramušti kitokį kietą paviršių.

Peilis komplektuojamas su moduliniu dėklu pagamintu iš polimerinio audinio. Šis peilio dėklas turi galimybę būti tvirtinamas ant standartinio 4,45 cm pločio diržo tiek vertikaliai tiek horizontaliai, o taip pat turi ir Molle sistemai skirtą prijungimą.

Gerber Strongarm Coyote FE kaip ir visi kariniai - taktiniai produktai, gaminami JAV Portlande, Oregono valstijoje.

Gerber Strongarm Coyote FE įvertins kiekvienas ieškantis tinkamo ne tik kasdieniam nešiojimui, bet ir rimtam naudojimui.

Specifikacijos

Bendras ilgis, cm 24,8 cm
Dantyti ašmenys Taip
Geležtės ilgis, cm 12,2 cm
Geležtės padengimas Juoda keraminė danga
Gumuota rankena Taip
Prisegimas prie diržo Taip
Skylė virvutei Taip
Svoris 204 g
Dėklas Taip
Plieno markė 420 HC
Rankenos medžiaga Stiklo pluošto- gumuota

Papildomą informaciją suteiks

GERBER vadybininkas

Gediminas Kutulis
Tel. +370 700 71010
El. paštas gediminas@ginalas.lt

Panašios prekės