Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

20 %
Fiskars

PowerArc Žirklės intensyviam darbui 21cm

Prekės kodas: 1027204

28,80 € 36 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

  • Puikiai tinka kirpti daugelį medžiagų, įskaitant izoliacinę juostą, sandarinimo juostą, kartoną, virves, „Tyvek“ plėvelę, žarnas ir kt.;
  • PowerArc™ patento laukianti technologija pasižymi tiksliai lenktais ašmenimis, dėl kurių tarpusavio kampo galia padidinama iki 30 %, ypač sudėtingiausiu kirpimo metu;
  • Patvarios kaltinio nerūdijančio plieno ašmenys įveikia storas medžiagas neprasiskirdamos ir nerūdija;
  • Dantytas kraštas prilaiko slidžias medžiagas, todėl patogiau valdyti;
  • Ergonominė rankena su Softgrip™ medžiaga ir strategiškai apgalvotas paviršius padidina naudojimo patogumą ir pagerina valdymą.

Tiksliai kirpkite naudodami intensyviam darbui skirtas žirkles su PowerArc™ ašmenimis, pasižyminčias daugiau negu 30% didesne galia. Mėgaukitės tikslia mechanika ir ergonomika naudodami naujos kartos kirpimo įrankius, pasižyminčius didesne galia, patogumu ir tikslesniu valdymu. PowerArc™ žirklės pasižymi tiksliai lenktais ašmenimis, dėl kurių tarpusavio kampo galia padidinama iki 30 %, ypač sudėtingiausiu kirpimo metu. Tvirti kaltiniai nerūdijančio plieno ašmenys apsaugoti nuo tarpo atsiradimo. Dantytas kraštas, pailginta įkotė ir suveržimas varžtu pagerina valdymą ir patvarumą. Ergonominė rankena su Softgrip™ medžiaga ir strategiškai apgalvotu paviršiumi padidina naudojimo patogumą.

Specifikacijos

Ilgis 22,4 cm
Linija Hardware
Svoris 200g

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt

Panašios prekės