1 / 4

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Fiskars

Sodo įrankių priežiūros rinkinys

Prekės kodas: 1001640

26 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

Gerai prižiūrimais įrankiais dirbama efektyviau ir ilgiau. Tik keleto minučių reikia skirti priežiūrai, kad jie vėl būtų kaip nauji ir tiktų efektyviam tolimesniam darbui. Fiskars Priežiūros Rinkinys būtinai reikalingas jūsų sodo įrankių priežiūrai.

Rinkinį sudaro:

  • Deimantinė dildė ir speciali alyva;

  • Galandinimo instrukcija, alyvos patepimas, plovimas yra pateikti su paveikslėliais bei simboliais;

Galandinimas:

Bėgant laikui įrankis atšimpa ir praranda savo kirpimo savybes. Kai naudojant įrankį, būna atšipę peilio ašmenys, jis sunkiau kerpa, kirpimo pjūvis būna nelygus, pradeda pešti kerpamos šakos žievę ir pan., tada jų būtinai reikia pagaląsti. Su aštriu įrankiu yra lengviau ir dirbti ir esant švariam pjūviui lengviau užgyja pažeidimai ir mažesnė ligų tikimybė. Peilio ašmenis lengviausia pagaląsti deimantine dilde, kuri puikiai galanda ir grūdinto plieno ašmenis.

Tepimas:

Tam, kad įrankis ilgai tarnautų ir sklandžiai veiktų, jo visas judančias dalis, jungtis, reduktoriaus mechanizmą, spyruokles ir pan. reikia reguliariai sutepti alyva.

Sekatorių, sodo žirklių, gyvatvorių žirklių, universalių genėtuvų ir kitų sodo-daržo įrankių priežiūrai. Komplekte naudojimo instrukcija, ilgaamžė deimantinė dildė ir alyva judančioms dalims sutepti.

Specifikacijos

Ilgis 19,7 cm
Paskirtis Sodo įrankių priežiūrai ir apsaugai nuo korozijos
Svoris 135 g

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt

Priedai

30 % Specialus pasiūlymas
Fiskars Solid smailas kirpiklis SP13 8,99 € 12,90 € Pridėti į krepšelį

Panašios prekės