Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

20 %
Fiskars

Solid™ kirpiklis SP131

Prekės kodas: 1063321

10,40 € 13 € Laikinai neturime

Aprašymas

  • „Fiskars Snips“ turi tikslius peilius, kurie kerpa iki pat galiuko, kad būtų švarūs ir sveiki pjūviai;
  • Nelipni ašmenų danga padeda sumažinti strigimą, o kieti, tiksliai šlifuoti, nerūdijančio plieno peiliai išlieka aštrūs net ir intensyviai naudojant;
  • Dizainas, kuris idealiai tinka tiems, kurie serga artritu arba turi ribotą rankų stiprumą;
  • Easy Action(TM) spyruoklinio veikimo dizainas švelniai atidaro peilius po kiekvieno pjovimo, kad sumažintų nuovargį, o Softgrip danga pagerina komfortą.

Puikiai tinka sveikam augalų ir gėlių augimui skatinti, o tikslūs Fiskars Snips peiliukai idealiai tinka formuojant, dažnam karpymui ir sudėtingiems kirpimams. „Micro-Tip“ peiliukai tiksliai kerpa iki pat galiuko, kad būtų švarūs ir sveiki pjūviai net sunkiai pasiekiamose augalo vietose, o visiškai grūdinti, nerūdijančio plieno peiliukai su tiksliai šlifuotu kraštu išlieka aštrūs net ir intensyviai naudojant. Ašmenys yra patobulinti specialia nelimpančia danga, kuri padeda sumažinti strigimą ir dervos kaupimąsi pjaunant lipnius augalus. Šiose žirklėse yra Easy ActionTM spyruoklė, kuri švelniai atidaro ašmenis po kiekvieno pjovimo, kad sumažintų rankų nuovargį, atsirandantį dėl pasikartojančių pjūvių – ypač naudinga sodininkams, sergantiems artritu arba ribota rankų jėga. Be to, patogiose rankenose yra „Softgrip“ danga, kurioje lietimo taškai, užtikrinan didesnį komfortą ir patikimą valdymą, o lengvai atidaromas užraktas ir ašmenų gaubtas apsaugo peilius, kad būtų galima saugiai transportuoti ir laikyti.

Specifikacijos

Ilgis 21,5 cm
Linija Solid
Svoris 40 g

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt

Panašios prekės