Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

20 %
Fiskars

Solid™ multi įrankis daržininkui SP320

Prekės kodas: 1063328

18,40 € 23 € Laikinai neturime

Aprašymas

  • „Fiskars Multi Task Snips“ visiškai grūdinti, tiksliai šlifuoti, nerūdijančio plieno peiliukai nupjauna iki galo ir išlieka aštrūs;
  • Pjaukite virvę su išoriniu dantytu kraštu arba naudokite tiesų kraštą maišams ir dėžėms atidaryti;
  • Integruotas vielos pjoviklis leidžia pjauti vielą nepažeidžiant peilių;
  • Easy Action (TM) spyruoklė švelniai atidaro peilius po kiekvieno pjovimo, kad sumažintų rankų nuovargį;
  • Softgrip danga padengtos rankenos padidina komfortą ir valdymą, taip pat užtikrina puikų patvarumą.

Lengvai atidarinėkite plastikines pakuotes ir nupjaukite vielą, tinklelį, audinį ir kt. naudodami daugiafunkcinį Fiskars Multi Task Snips kirpiklį. Nuo trąšų įpylimo iki grotelių įrengimo, tvirto pagrindo paruošimas ir palaikymas yra sveiko sodo veiksnys ir gali apimti įvairias sudėtingas užduotis, kurios priklauso nuo ašmenų aštrumo išlaikymo. Šis universalus įrankis turi visiškai grūdintus, tiksliai šlifuotus, nerūdijančio plieno peiliukus, kurie pjauna iki galo ir išlieka aštrūs intensyviai naudojant. Išorinis dantytas kraštas idealiai tinka pjauti špagatą ar lengvą lyną, o kitas tiesus kraštas tiksliai ir lengvai pjauna atviras dėžes ir maišus. Integruotas vielos pjoviklis taip pat apsaugo nuo ašmenų pažeidimo. Be to, Easy Action(TM) spyruoklė švelniai atidaro ašmenis po kiekvieno pjovimo, kad sumažintų rankų nuovargį, o Softgrip danga padengtos rankenos padidina komfortą ir užtikrina saugų valdymą. Lengvai atidaromas užraktas ir tvirtas nailoninis apvalkalas su diržo kilpa užtikrina patikimą laikymą ir transportavimą. „Red Dot“ apdovanojimas „Geriausias iš geriausių 2019“ nugalėtojas.

Specifikacijos

Ilgis 29,5 cm
Linija Solid
Svoris 110 g

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt

Panašios prekės

30 % Specialus pasiūlymas
Fiskars Solid smailas kirpiklis SP13 8,99 € 12,90 € Pridėti į krepšelį