1 / 4

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis detaliu prekės aprašymu.

Fiskars

"Titanium" virėjo peilis, 16 cm

Geležtės ilgis: 16 cm

Prekės kodas: 1027296

114,90 € Prekė sandėlyje

Aprašymas

  • Titano ašmenys - išskirtinis lengvumas, našumas ir valdymas;
  • Revoliucinė „LZR-EDGE ™“ technologija pjovimo briauną išlaiko aštrią 4 kartus ilgiau nei standartiniai peiliai;
  • Ypatingas atsparumas korozijai;
  • Ergonomiškas, trijų matmenų 3D rankenos paviršiaus modelis, užtikrinantis nepriekaištingą sukibimą, patogumą ir saugumą;
  • Rekomenduojama plauti rankomis.

„Fiskars“ titano peiliai buvo sukurti naudojant revoliucinę „LZR-EDGE“ technologiją. Revoliucinė LZR-EDGE ™ technologija su titano karbido dalelėmis ant pjovimo briaunos išlaiko kraštą aštrų 4 kartus ilgiau nei standartiniai peiliai. Šiame naujoviškame procese mikroskopinės titano karbido dalelės lazeriniu būdu talpinamos ant titano ašmenų krašto, todėl padidėja patvarumas ir ilgaamžiškumas. Naudojant CATRA metodą, kuris patikrina ir pradinį aštrumą, ir aštrumo patvarumą, kiekvienas peilis gavo aukščiausią galimą įvertinimą - „puikus“. Dėl įgimtų titano savybių peiliai yra itin lengvi - tik 107 gramai - ir lengvai valdomi. Be to, ašmenys niekada nerūdys. Ergonomiškai suprojektuota rankena užtikrina nepriekaištingą sukibimą su strateginiu 3D modeliu, užtikrinančiu optimalų komfortą ir saugumą. Naudodami naująjį „Fiskars“ titano „Santoku“ peilį, lupimo peilį ir šefo peilius (20 cm ir 16 cm), virėjai gali pajusti neprilygstamą titano lengvumo ir pritaikytų naujovių pranašumą.

Specifikacijos

Geležtės ilgis 16 cm
Galima plauti indaplovėje Ne
Peilių paskirtis Universalus
Linija Titanium
Svoris 0,275 kg

Papildomą informaciją suteiks

FISKARS sodo - daržo produktai | grupės vadovė

Deimantė Petravičienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas deimante@ginalas.lt

FISKARS virtuvės produktai | vadybininkė 

Eglė Paškauskienė
Tel. +370 700 71010
El. paštas egle@ginalas.lt

Panašios prekės

30 % Specialus pasiūlymas
Fiskars Solid smailas kirpiklis SP13 8,99 € 12,90 € Pridėti į krepšelį